Gentili clienti, se avete delle allergie e/o intolleranze alimentari chiedete pure informazioni sul nostro cibo e sulle nostre bevande. Siamo preparati per consigliarvi nel migliore dei modi.
Chef: Claudio Sadler
In cucina : A. Gianella, J. Suyoung, P. Soffiantini
In sala : S. Savoja, G. Sartorato, D. Iacono
In ufficio: L. De Marco
*Prodotto surgelato
ºProdotti per uso da crudo o di difficile reperibilità da noi trattati e poi abbattuti a – 36° (al cuore -20°) e conservati a -18°, per garantirne la freschezza, secondo quanto previsto dal Reg. (CE) n. 853/2004
Vegetariano
ENGLISH VERSION
Six courses menu € 110 – beverage excluded
Dear customer, our staff will be happy to help you choose the best dish related to any specific food allergy or intolerance issue. Our staff is well trained and we hope we will find the best way to satisfy our customers and also meet your specific needs.
Chef: Claudio Sadler
Chefs : A. Gianella, J. Suyoung, P. Soffiantini
Staff : S. Savoja, G. Sartorato, D. Iacono
Sommelier: M. Ippoliti
Back office : L. De Marco
*Frozen food
ºproduct for raw use/difficult to reach treated, chilled at -36° (-20° core temperature) and then we conserved at -18° to ensure the freshness according to the provisions of Regulation (EC) No. 853/2004
Vegetarian